PVC дограма – един модерен и надежден избор

PVC Дограма - модерен избор

PVC дограма – надежден избор за вашият дом

Ако сте решили да обзаведете своя апартамент с модерни прозорци, то използването на PVC дограма е нещо, което 100% си струва да обмислите. PVC е един страхотен материал, който позволява страхотна гъвкавост и рентабилност на решенията, като това е причината той да е толкова масов днес като не говорим само за производство на дограма.

Защо да изберем PVC дограма от iBG-Plast Варна?

На първо място ще отбележим балансираната цена, която съвременната PVC дограма предлага на своите крайни потребители. Поливинилхлоридът е материал, който позволява лесно производство и работа с него, което пък осигурява намаляването на крайната цена и то без да се лишаваме от качеството, което търсим.

Макар PVC по своята същност да е материал, който гори, то това не се отнася за PVC дограмата, която посредством допълнителни екологично безопасни съставки в състава на профилите осигурява абсолютно гарантирана пожароустойчивост. Нещо, което е изискване на ЕС по отношение на безопасността на жилищата на хората в рамките на общността.

Едно от най-силните качества, които при други обстоятелства и дограми е проблем е това, че самата PVC дограма не позволява толкова голямо натрупване на конденз при неправилна експлоатация. Това все пак при други видове дограма налага редовно проветряване или избор на допълнителни условия, които оскъпяват крайната цена.

PVC дограмата е направена, както споменахме по-горе от поливинилхлорид, от където е и съкращението PVC. Този материал има страхотни свойства, когато говорим за топлоизолация, защото не е проводник на топлина за разлика от алуминия например, които се използва при проектирането на алуминиева дограма. Чрез използването на PVC дограма вие ще можете значително да намалите топлозагубите в своето жилище и да се радвате на уют и комфорт, каквито винаги сте търсили.

Имате нужда от качествена PVC дограма във Варна и то на отлична цена? Потърсете фирма Ай Би Джи Пласт – лидер на пазара на дограма във Варна, за да изберете най-доброто за своя дом и своите любими хора.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *