Винаги актуална макси мода за пищните дами

Всяка дама е красива и привлекателна. Дрехата може да оформи фигурата или да подчертае нейните недостатъци – това зависи от избора.

Индустрията за облекло непрекъснато се развива. Непрекъснато се предлага интересна и модерна макси мода за дамите с пищни форми.

При проектиране на дрехи за дамите с размер плюс, дизайнерите използват различни начини, за да отклонят вниманието от проблемните зони.

Това може да са драперии, завишена талия, деколте, вертикални линии, използване на цветови съчетания, различни геометрични орнаменти и т.н.

Например, рокля с цветни вложки в страни и широка ярка ивица отпред зрително удължава фигурата, прави силуета строен и отвлича вниманието от талията.

Блузи с дълбоко деколте и обемни ръкави визуално намаляват обема на талията.

Материите, от които се прави макси мода, трябва плавно да очертават силуета, добре да обхващат фигурата и да не стоят опънати.

Не се препоръча девойките с пълни фигури да поставят блузата в панталона или полата, а също така да носят плътно опънати по тялото дрехи, плисирани поли.

Блузи с V-образно деколте, права пола с дължина под коляното, прав панталон, дълга жилетка – ето това са правилните модели на макси мода.

Не на последно място роля играе и цветовата гама, само правилното използване на цветовото съчетаване ще помогне зрително да се намали обема и да се направи фигурата стройна.

Не трябва макси модата да се ограничава в тъмни цветове – това е скучно и не е красиво, в облеклото трябва да бъдат комбинирани два тона.

Дамите със закръглени форми е добре да комбинират сив, зелен, бордо, лилав цветове, които да се допълнят с ярки аксесоари.

Не се препоръча използването на контраст при горна и долна част на дрехите – това визуално разделя фигурата на две и добавя излишни килограми.

Връхната дреха трябва да бъде от мека, необемна тъкан – кашмир, кожа.

От дрехите със синтетичен пълнеж трябва да се откажете – те силно увеличават обема. За предпочитане е палтото.

Панталоните трябва да са с права кройка. От моделите с ниска талия, а така също и тесните панталони, е добре да се откажете.

Макси модата трябва да се подбира много внимателно.

Идеалният образ се изгражда от правилната кройка, модел, подходящи цветове, качествени материи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *