Надеждна защита за Вашата хостинг инфраструктура.

Атаките зa разпределен отказ от обслужване могат да окажат значително влияние върху вашата компания. Споменаваме само някои от тях – часове на престой, загубени приходи и подбиване на репутацията на марката. Без значение е дали сте голямо предприятие, малък бизнес, компания за електронна търговия или държавна институция. Ако уебсайтът Ви се отваря през интернет, вие сте уязвими към атаки на отказ от услуга, така че е жизненоважно да откривате и спирате атаките, преди те да повлияят на вашия бизнес.
Нашата фирма помага на клиентите да откриват и смекчават DDoS атаките, преди да окажат влияние върху бизнеса. Наскоро направихме огромна инвестиция в най-съвременна система за защита от DDoS, която ще помогне да защитим клиентите си от криминални дейности в интернет. Нашата най-съвременна система за смекчаване на DDoS е всеобхватна и има три основни функции: откриване, смекчаване и докладване.

Как действа нашата защита срещу DDoS атаки?
Когато клиентът се регистрира за DDoS облекчаване, той ще идентифицира група от IP адреси, които ще бъдат настроени за откриване и ограничаване. Ще бъде създаден мрежов обект, приложен към системата за анализ и откриване на заплахи, която ще следи целия мрежов трафик в реално време, като направи статистически анализ на пакетите на граничния слой на нашата мрежа.
Когато системата за анализ и откриване на заплахи идентифицира атака, мрежовият трафик се пренасочва към нашата система за ограничаване на заплахите, една създадена за целта част от специализиран хардуер, който ще включи контрамерки, съответни на конкретната атака.
Контрамерките ще изчистят целия трафик на мрежата ви на граничния слой, а не само уеб трафика, както това правят много доставчици, ще отделят легитимния от незаконния трафик и ще допускат само законния трафик към вашия сървър. Когато атаката затихне, мрежовият обект ще бъде премахнат от системата за ограничаване на заплахите и трафикът ще започне да тече нормално. Ако системата за анализ и откриване на заплахи идентифицира нова заплаха, процесът ще бъде повторен.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *