Офис столове и мебели – какви са предимствата им

Представяте ли си как би изглеждал вашият офис, ако от него липсваше един от най-важните елементи, а именно добре познатите офис столове? Стремите ли се към ефективност и добри резултати на работното си място? Подберете прецизно вашата мебел и си осигурете незаменим комфорт. Всеки знае, че работата в офис е пряко свързана с продължителни часове в седнало положение. Изборът на стол е отражение на вашата загриженост към собственото ви здраве.

Защо е съществено важно да изберем удобен стол за офиса?

За тялото е крайно належащо да се намира в удобна позиция, независимо от това каква офис дейност упражнявате в своето ежедневие. Ние ви предлагаме модерни, комфортни и незаменими офис мебели, чиято височина можете да регулирате, спрямо собствените си предпочитания. По този начин, удовлетворяваме предпочитанията на хората с различно телосложение. Регулирането на височината е само частица от това, което сме осигурили на клиентите, гласували ни доверие.

Всеки един стол изглежда като шедьовър в очите на истинските ценители на комфорта и удобството. Разнообразните офис мебели притежават и други механизми за настройка. В зависимост от това каква дейност изпълнявате и какви са вашите предпочитания, можете да се възползвате от тях.

Какво за нас е удобен офис стол?

На първо място той трябва да бъде ергономичен, проектиран по начин, който осигурява неописуем комфорт за хората, прекарващи огромна част от деня си в седнало положение. За да бъде изцяло завършен, се нуждае от подходящите подлакътници и опора за гърба, която да не се амортизира с времето. Не бива да подценяваме и класа материали, служещи за изработката му, тъй като те са сериозна предпоставка за създаване на комфорт.

Полиуретановата пяна намира широко приложение в изработката на седалките и облегалките. С нейното пряко съдействие, ние успяваме да ви предложим удобни и комфортни артикули, чиито отделни части са с балансирана плътност. Тези столове, които сме причислили към продуктите от най-висок клас, притежават великолепни анатомични качества. Те имат за цел да създават уют и здравословна поза на този, който ги използва.

Защо за нас облегалката е свръх важна? Защото благодарение на добре проектирания стол, вашият гръб ще поддържа S – образна позиция. Така създадена, тази мебел не би довела след себе си здравословни проблеми, като умора или болки в гърба, намаляващи осезаемо ефективността на работа в офиса.

Към какво се стреми Антарес България?

За нас е недопустимо и крайно абсурдно човек да се пригажда към даден стол. Висококачествена е онази мебел, проектирана така, че да те обгърне с цялото си удобство и да ти пасне като втора кожа. Ако след ставането си от нея се чувстваш комфортно и не усещащ болка или умора, то той е в състояние да те съпътства през дългите часове работа в офиса.

В епицентъра на политиката на Антарес заляга стремежът ни да създаваме и проектираме коктейл от перфектни и безценни столове за офиса, с които да си партнирате дълги години, без необходимост от скорошна подмяна. Доверете ни се и ще усетите разликата сами!

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *