На какво се дължи популярността на душ кабините

В случай, че искате да обособите собствено място в банята, което да ви предложи лукс и комфорт, то със сигурност трябва да изберете между десетките модели душ-кабини, които се продават на българския пазар. Когато искам да извлечем максимума от ограниченото място в малките бани е добре да сложим душ-кабина, която ще ни служи като място за уединение.

Разбира се, чрез избор на душ-кабини вие не само запълвате малкото пространство в банята, а и си осигурявате редица екстри. Последните се изразяват, както за вземането на душ, така и за постигането на пълен релакс, който ще ви облекчи след натоварения работен ден.

Модерните душ кабини предлагат възможност за облекчаващ хидромасаж, парна баня, звукотерапия и прочие релаксиращи процедури. Функционалният дизайн на продуктите ни гарантира приятни изживявания, когато взимаме душ. Ние се радваме на едно малко спретнато място, което ни осигурява галеща топла вода и нежно докосване на тялото ни.

Кои са най-предпочитаните душ-кабини?

Душ-кабините, които ни предлагат парна баня са сред най-търсените от клиентите в наши дни. Те притежават специален покрив, който задържа парата в помещението и ни предоставя незабравими минути при къпане.

Други много купувани душ-кабини, са тези с хидромасажни функции. Те имат различни степени на мощност и различни варианти на пръскане на водата. Процедурите за хидромасаж успокояват физиката и психиката на хората и са един чудесен лек за всеки от нас.  Съществуват хидромасажни кабини с инфрачервено загряване, което затоплят тялото ви изцяло.

Съществуват душ-кабини с хидромасажна вана към тях. Луксозният продукт обещава отпочиване на тялото ви, лек воден масаж и възстановяване на формата ви. Цената им е малко по-висока от тази на стандартните кабини, но пък инвестицията си заслужава.

Може би не знаете, но на пазара се продава и душ-кабина, която предлага ароматерапия. Тези изделия използват специални дозатори пълни със съответното ароматно вещество подпомагащо релакса ви.

Последният много интересен вид кабини са тези със звукотерапия. Те залагат на аудио система, която възпроизвежда различни звуци от природата, за да успокоите сетивата и нервната си система.

Какво е важно при избора на душ-кабина?

Първото и най-важно нещо, когато избирате душ-кабина е да се съобразите с размерите. За целта фирмите продаващи подобен тип продукти правят предварителен оглед, за да снемат точните размери на банята ви и да решат къде да монтират изделието.

Подът на душ-кабината трябва да се укрепи здраво. Материалът, от който кабината е изработена също има значение. Препоръчваме ви да се доверите на лят мрамор притежаващ отлични топлотехнически свойства и изолиращ шумовете.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *