Защо реших да купя пожароустойчиви врати за офиса

Аз съм практичен човек и като такъв мисля за добрата защита на моя офис. Работя със седем човека и искам те да са спокойни, когато изпълняват служебните си задължения. Взех решение да сложа пожароустойчиви врати, които да ме защитят от това опасно бедствие и в същото време да ми предложат приятен външен вид и противодействие срещу взлом.

Първото нещо, което сторих е консултация в интернет пространството, която ми даде възможността да селектирам врата със секретна огнеупорна брава и специални дръжки със стоманено сърце и шилд. Продуктът дава шанс за самозатваряне, благодарение на пружините в пантите даващи опцията вратите да се затварят сами.

Освен стандартната защита срещу пожари, закупените от мен врати имат отлична термо и звукоизолация. Те пазят фирмата ми през зимния сезон и ми гарантират независимост от външните шумове, които често смущават служителите ми. Всичко това аз получих на добра цена от фирма Борман Комерс, която по мое скромно мнение е сред най-добрите в столицата.

Имайте предвид, че всички пожароустойчиви врати идват със сертификат, в който е описано нивото на издръжливост при пожар. Ако такова описание липсва, то по-добре се обърнете към друга фирма, която да ви предложи оригинален продукт.

В началото смятах да закупя обикновени интериорни врати, които да монтирам на работното си място, но се замислих за това, че то е в жилищна сграда и за съжаление ставам чест свидетел на хора хвърлящи пепелници от терасите си. Преди години дори е имало палеж на приземния етаж, където се намирам и това ме подтикна към огнеупорните врати.

Посещавайки Борман Комерс останах изненадан от богатото разнообразие на стоки и перфектното отношение не служителите към мен. Беше ми дадена пълна информация за различните модели и в същото време избрахме такива, които да се слеят с интериора на офиса ми. Инвестицията, която направих си заслужава, защото днес не ме е страх от огън и евентуални инциденти.

Изборът на врата не е сложен, стига да се обърнете към добри професионалисти. Последните ще ви бъдат полезни за селекцията на съответния артикул и вие ще може да направите баланс между важните компоненти цена и качество. Надявам се, да съм бил полезен със статията си.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *