5 причини да си сложим нова дограма

Ако сте от Варна, монтирайте си нова дограма

Ако сте от Варна, монтирайте си нова дограма

Все още ли сте със старата дограма у дома? Онази от едно време, с метални, корозирали винкели и ръжда по нея? Ако това е вашата тераса, значи е дошло време за подновяване на дограмата. Алуминиева или пластмасова (PVC), тя със сигурност ще е по-качествена от старите ръждиви железа, които загрозяват не само апартамента ви, но и целия облик на фасадата, когато я погледнете от страни.

  1. Естетика

    Несъмнено първото нещо, което изниква пред очите на всеки при идеята за едно подобно освежаване на дома е естетическото подобрение. Старите железа заменени с нова дограма си е цял ренесанс за панелния свят на модерния българин.

  2. Топлина

    След поставянето на вашата нова алуминиева или PVC дограма, домът ви със сигурност ще бъде едно по-топло и уютно място за живеене. Температурата в жилището ви слабо ще се повиши дори и без да сте включвали отопление, а ако го направите новата дограма ще попречи на част от топлината да излезе на вън. Така още през първата година ще направите чувствителни икономии от електроенергия през зимния отоплителен сезон.

  3. Инвестиция

    Ако планирате да продавате или да давате под наем жилището си, тогава новата дограма ще ви помогне да получите по-добри приходи. Ако все още имате от старите дограми е твърде възможно жилището ви да има по-евтин вид и това да се отрази негативно на опитите ви да получите добри дивиденти от него.

  4. Лесна поддръжка

    Обикновено материалите, от които се изработват новите дограми, са неръждаеми (алуминий, пластмаса), така че това ще ви създава значително по-малко грижи в бъдеще. Начинът на изработка и дизайнът, както и нестандартното разположение на прозорците, позволяват лесно и безопасно да поддържате прозорците си. Не е нужно да се ползват специални препарати и за разлика от старите ръждиви дограми не е нужно да се пребоядисват.

  5. Дълготрайност

    Ако за 20 години старите винкели са се променили до неузнаваемост, то новите дограми, без значение дали от пластмаса или алуминий, най-вероятно няма да претърпят ни най-малка промяна. Всичко това се дължи на материалите, от които се изработват.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *