Master Plastik – 10 години продажба и монтаж на дограма

Фирма Master Plastik навърши 10 години, през които предложи продажба и монтаж на алуминиева и PVC дограма в град София. За това време ние получихме хиляди доволни клиенти, които закупиха профили на KMG, Aluplast и Altest. Гарантирахме енергийна ефективност, топлоизолация и шумоизолация за домове и офиси.

Фирмата работи и днес с още по-добри продукти и предложения. В уебсайта ни ще видите актуалните промоции на дограма, външни и вътрешни щори, интериорни и блиндирани врати и много много други. Адресът на уебстраницата ни е www.master-plastik.com и се поддържа постоянно от нашия IT отдел.

Освен любопитна информация за фирмените ни оферти, ще получите достъп до блога ни пълен със съвети за поддръжката, монтажа и почистването на профили за врати и прозорци. Ако пък имате някакви конкретни въпроси сме сложили виртуална форма за безплатна консултация, която ще получите от любените ни служители.

В наши дни хората предпочитат PVC и алуминиева дограма пред дървена такава, защото дървенията се поддържа доста по-трудно от останалите два варианта. Собствениците на апартаменти инвестират в остъкляване, за да намалят сметките си за ток и парно. Добрата топлоизолация е от водещо значение за голяма част от обществото.

Освен енергийната ефективност съвременните дограми предоставят и шумоизолация, която е безценна във времената, в които живеем. Външният шум не спира да ни тормози и не ни дава да почиваме по правилен начин. Ето ви още една причина да остъклите добре дома си, а защо не и работното място.

В обобщение

Ние от Мастер Пластик сме готови да ви консултираме при покупка на всякакъв вид дограма, както и да предоставим гъвкави вариант за всяко клиентско желание. При нас ще намерите евтини и качествени профили, с които ще зарадвате цялото си семейство или служителите в офиса. Започваме 11 година от нашата работа и сме сигурни в успеха си още повече. Очакваме да ни потърсите при необходимост.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *