PVC дограма Profilink от КАЛИ Перфект ООД

Кали Перфект

Кали Перфект

Силното желание на хората да подобрят визията на домовете си и заедно с това да повишат степента на енергийната ефективност е широко разпространено и сред жителите на град Варна. Съвременните технологии са способни да разрешат донякъде този проблем. Създадени по утвърдени стандарти в магазините може да открием различни видове дограма, а заедно с това и разнообразни идеи за допълване на интериора у дома.

Пластмасовите материали стареят с годините и поливинилхлоридът не прави изключение от това правило. Опитните производители прилагат специални добавки, които да се отразят благоприятно и да предпазят пластмасата за по-дълго време. Profilink е вид профил, който се изготвя на българска територия и е създаден по австрийски лиценз.

Добре подготвени специалисти следят качеството и изпълнението на работния процес. Профилите, които са произведени тук по никакъв начин не отстъпват на изработените в чужбина. Видовете дограма се различават не само по бройката на камерите, но и по това колко е дебела стената на профила.

Дебелината е от значение за издръжливостта и устойчивостта на продуктите срещу външни влияния. Дебелината на стената на профилите Profilink, които принадлежат към клас A е 2.8 мм.

При клас Bтя е 2.5 – 2.2 мм. Разликата между класовете се отразява и на качеството, което прави клас A по-добър от клас B. При профилите от клас B трябва да се има предвид какъв размер са крилата, за да се избегне провисване.
Ниската цена на профилите, които са правят в България в никакъв случай не е признак на лошо качество. Стойността им е пряко свързана с това, че разходите за транспорт и логистика са по-малки. За да се предотврати евентуална деформация е необходимо полагането на метална армировка на крилата и касата.

Магазините във Варна предоставят решения за всеки вкус, а с помощта на добър специалист ще се сдобиете с най-подходящото за вас. Ценните съвети, които ще получите от фирма за дограма КАЛИ ПЕРФЕКТ ООД ще помогнат за изграждането на високоефективен дом с модерна и ефектна визия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *